Presentació.

Benvinguts

CARTA DE BENVINGUDA

Benvinguts al nou web de Baldó Constructora. Ens fa molt de goig que conegueu qui som a través d’allò que fem. Per això trobareu a continuació un conjunt d’experiències d’obres edificades, perfectament referenciades, que en resum són una mostra dels projectes que hem construït al llarg dels últims anys, gràcies a la confiança que els nostres clients ens han dipositat.

Com empresa especialitzada en edificació, dins el sector de la construcció, tenim el nostre origen en l’activitat desenvolupada per Josep Baldó Mañosa, que fa ja mes de 50 anys es va establir a Terrassa com a contractista d’obres. Al llarg dels anys la Companyia ha tingut varis formats, iniciant-se com a contractista a títol personal, passant durant 40 anys a operar a través de la firma Construccions Baldó S.A., per a fer-ho actualment, després d’una reestructuració accionarial, i gràcies a la integració en l’accionariat de l’equip directiu d’aquesta última, amb l’actual format de Baldó i associats, constructora, S.L.

Teniu el nostre equip professional a la vostra disposició, per a resoldre i canalitzar aquelles necessitats que us puguin sorgir per a edificar els vostres projectes. Equip humà amb dilatada experiència, forjat al llarg dels anys en l’execució de les construccions que podeu visualitzar.

Benvinguts

Josep Baldó Caba                                                                                 Joan Betriu Pi

ENLLAÇOS INTERNS

Back to Top